Sales Services & Commercial Rights

Utifrån vår breda erfarenhet och vårt brinnande intresse för försäljning och ledarskap är det för oss en självklarhet att erbjuda tjänster inom ramen för detta.

Vår samlade erfarenhet och kompetens sträcker sig från såväl säljledande positioner såsom specialistroller från leverantörsledet inom bl.a. FMCG, HORECA, Sportfackhandeln, Apotekskanalen och läkemedelsindustrin. Globala företag och koncerner men även medelstora och mindre företag har tidigare varit våra arbetsgivare.


Sales Services

Det finns självklart flera olika scenarier till behovet av en extern kraft inom ramen för försäljning. Kostnadsskäl är en aspekt. Istället för att exempelvis anställa en permanent säljkår så kan det var mer effektivt att mobilisera en sådan när behovet verkligen finns. Ett annat skäl kan vara att företag i perioder behöver extra resurser.

Varje uppdrag är för oss unikt. Det är helt enkelt Ert specifika behov som styr. Det kan handla från allt ifrån nyhetslanseringar och stora kampanjer till distributionsuppdrag.

Inget uppdrag är i sammanhanget för stort eller för litet och vi ställer i princip inga som helst krav på uppdragets längd.  Den kan handla om veckor, månader eller år.


Commercial Rights

Sponsring och olika typer av partnerskap som en del i varumärkestrategin blir mer och mer frekvent, likaså behovet av extern kompetent kraft som kan bistå med strategisk och taktiskt hjälp för att framgångsrikt växla ut samarbetet.  Vi hjälper därför er som företag eller er som ägare av kommersiella rättigheter med följande;

  • Att identifiera rätt arena, forum och format utifrån sponsringsstrategi.
  • Att växla ut och aktivera befintliga sponsor- och partnerskap på ett effektivt sätt. 
  • Att paketera, sälja och producera kommersiella rättigheter.

Venue Communication

Odengatan 26
811 34 Sandviken
Tel: 070-089 03 83
info@venuecommunication.se

Önskas kontakt

Vi är övertygade om att vi inom ramen för våra affärsområden kan hjälpa er att bli framgångsrika. Är ni lika övertygade, kontakta oss. Om ni inte är lika övertygade, utmana oss.

Mikael Asp
070 089 03 83
mikael@venuecommunication.se 

Emil Östling
076 589 03 83
emil@venuecommunication.se

  • ... och skicka!