Möten

Varför anlita en extern aktör för att hjälpa ditt företag med möten av olika slag?
Av erfarenhet är svaret ganska enkelt. Nämligen tid. Tid som är möjligheter och intäkter.

Konceptualisera, projektleda och producera ett möte kräver tid och engagemang för att resultatet och upplevelsen skall bli riktigt bra. Många företag och organisationer har insett detta och väljer att värdera det dagliga arbete som deras egna kompetenta personal utför som högst dyrbar. Det är då vi kommer in i bilden. Vi finns helt enkelt där för att hjälpa företag som värderar sin en egen personals tid högt och istället använder en byrå som kan lägga all sin tid och kraft för att maximera resultatet och upplevelsen av mötet.

Vi älskar att skapa kreativa upplevelser och givande möten mellan människor. Lika mycket älskar vi dialogen med våra uppdragsgivare där vi ödmjukt kräver att få veta målet med mötet. Vet vi målet, karaktärerna på deltagarna, får vi en bild av företagskulturen, vilka utmaningar och visioner som finns så kan vi forma mötet och dess innehåll.

Vad?

Kund Event
Interna Event
Corporate Events
Lanserings- och PR event
Mässa/Installationer

Venue Communication

Odengatan 26
811 34 Sandviken
Tel: 070-089 03 83
info@venuecommunication.se

Önskas kontakt

Vi är övertygade om att vi inom ramen för våra affärsområden kan hjälpa er att bli framgångsrika. Är ni lika övertygade, kontakta oss. Om ni inte är lika övertygade, utmana oss.

Mikael Asp
070 089 03 83
mikael@venuecommunication.se 

Emil Östling
076 589 03 83
emil@venuecommunication.se

  • ... och skicka!