Case

Ett urval

Venue Communication levererade en oförglömlig helg till våra studenter som bjudits in till Högbo för en träningshelg i Sandviks regi. De agerade proffsigt, höll hög kvalitet på allt arbete inför, under och efter helgen, höll överenskommen budget och enligt vår utvärderingsenkät till studenterna var det en "outstanding" helg”
Heidie Vad-Schütt
Manager Talent & Performance Management –Sandvik

 

Venue Communication har som exklusiv eventbyrå fått uppdraget att aktivera etixx på den svenska marknaden.  Hög servicenivå, en professionell inställning och förmågan att utöver högklassiga aktiveringar av varumärket även lyfta blicken och fokusera på försäljningen är aspekter som utmärker Venue Communication”.
Anders Rinaldo - Sr Brand Manager Nordic – Etixx

 

Vi valde Venuevent som entreprenör för vår personaldag 2015 utifrån den värdegrund vi själva på Länsförsäkringar arbetar efter Engagemang, Respekt och Affärsmässighet. Vi fick en partner som lyssnade på våra behov men samtidigt utmanade oss och gjorde vår personaldag till ett mycket lyckat möte mellan hårdrock och klipp och klistra”
Calle Söderberg
Chef Marknad & Produkt/Administration - Länsförsäkringar

 

 

 

 

 

 

Bilmetro

Etixx

Got2b

Henkel

Länsförsäkringar

Omega Pharma

Sandvik

Söderhamn Kommun

Venue Communication

Odengatan 26
811 34 Sandviken
Tel: 070-089 03 83
info@venuecommunication.se

Önskas kontakt

Vi är övertygade om att vi inom ramen för våra affärsområden kan hjälpa er att bli framgångsrika. Är ni lika övertygade, kontakta oss. Om ni inte är lika övertygade, utmana oss.

Mikael Asp
070 089 03 83
mikael@venuecommunication.se 

Emil Östling
076 589 03 83
emil@venuecommunication.se

  • ... och skicka!